Ayurvedische schoonheidsverzorging

 

Vanaf oktober zal Gerda (schoonheidsspecialiste) het aanbod uitbreiden  met alles op gebied van Ayurvedische schoonheidsverzorging. Daarnaast zal je haar ook geregeld op de wellness afdeling van Het Ayurveda Instituut tegenkomen.

Even voorstellen?

Ik ben Gerda Bos, bijna 40 lentes jong, en mijn werk is mijn passie!

Ik ben al 15 jaar werkzaam in het schoonheidsvak, onder andere als huidcoach. Ik richt mij voornamelijk op huidverbetering  en op het stressverlagende deel in mijn behandelingen. Door mijn werk merkte ik dat door aanraking mensen open worden en dat aanraking helend werkt. Vanuit die visie heb ik mij verder ontwikkeld. Ik volgde diverse opleidingen en cursussen waaronder Mental Coaching & Stress Counseling, Voedingsconsulent en Tactiel Stimulering. 

Ik vind het belangrijk om de gehele mens te zien en te benaderen, dus om holistisch te werken. Om naast de buitenkant (de huid) ook de binnenkant aandacht te schenken met bijv. een tactiel massage of Ayurvedische beauty behandeling.  Een mens is pas heel als er verbinding is in zichzelf en verbinding met de omgeving.  

Toen ik in contact kwam met Franca en Het Ayurveda Instituut, viel alles op zijn plaats voor mij. Het is de ideale plek om mijn schoonheidssalon te vestigen. In september ga ik diverse trainingen volgen om als schoonheidssalon op Ayurvedische basis verder te gaan. Ayurveda is een levenswijze en levenswijsheid, het gaat dan niet alleen om de huid maar om de mens zoals hij of zij binnenkomt. 

Ik bied een totaalaanpak. Dat begint met een kennismaking die altijd vrijblijvend en kosteloos is. Jij kunt dan je wensen kenbaar maken en ik kan aangeven hoe ik daar op aan kan sluiten. Dit kan heel breed zijn, te denken valt aan coachingsgesprekken, huidbehandelingen in combinatie met gelaatsmassage om specifieke punten op het gezicht te behandelen waardoor het lichaam wordt aangezet beter te gaan functioneren. Maar ook gewoon een lekkere laagdrempelige beauty behandeling en het verven van wimpers en wenkbrauwen met henna verf behoort tot de mogelijkheden. 

Nieuwsgierig geworden?  Maak dan een afspraak via het contactformulier via deze site.

Het lijkt me leuk je te ontmoeten!