Actueel

Nieuwe afdeling! LakShmi Ayurveda Sensorial Spa

Vanaf mei heet onze wellness-afdeling officieel LakShmi Ayurveda Sensorial Spa! Een afdeling waar alle zintuigen aandacht krijgen. We zijn op afspraak geopend van donderdag t/m zondag.

Je kunt hier een afspraak inplannen. De meeste behandelingen zijn ook als duo-behandeling te boeken (neem hiervoor contact met ons op).

LakShmi (in het westen ook wel bekend als Venus) is de godin van pure liefde, schoonheid, vrede, wijsheid en rijkdom. De ultieme waarden in het leven die ons levensgeluk verschaffen.

LakShmi is ook de naam van bio-ecologische natuurcosmetica gebaseerd op de grondbeginselen van Ayurveda en aromatherapie, en kenmerkt zich door heerlijke geuren, producten en mooie verpakkingen die al je zintuigen aanspreken.  Ze wordt geproduceerd in Italië en heeft zich sinds 1989 wereldwijd krachtig neergezet in de natuurcosmetica branche. Het merk is in opkomst bij schoonheidssalons, maar bij ons is ze vooral onderdeel van een concept dat ter ondersteuning wordt gebruikt voor de algehele gezondheid. ‘Mens Sana in Corpore Sano’ (een gezonde geest in een gezond lichaam), de Romeinen uit de oudheid wisten het al. Aromatherapie is een eenvoudige, fijne manier om via geurbeleving snel terug te komen in het lichaam. De producten van LakShmi zijn een alternatief voor de traditionele klassieke Ayurveda behandelingen (waar vaak olie aan te pas komt) een mooie aanvulling voor iedereen die zijn lichaam op een moderne manier wil laten ‘pamperen’!

Zo omvat LakShmi voor elke persoon, elke leeftijd en elk seizoen wel een lijn die ontwikkeld zijn tot een breed scala aan producten. De zogenaamde rituelen (Ayurveda en India staan bekend om hun rituelen die voornamelijk als doel een ritme en aandacht voor het ‘goddelijke’ hebben) kun je in onze Spa allemaal bij onze specialisten ondergaan. Waar ga jij voor?

LakShmi Lotus Face Ritual

De basisbehandeling waarbij het hoofd en het gezicht belangrijk zijn. Je start met een ontspannend voetenbadje en geurbeleving van essentiële oliën afgestemd op jouw constitutie. Deze behandeling kun je ook inzetten voor routinematig onderhoud. 60 minuten.

LakShmi Relax Ritual incl. doshatest

Weet jij al wat voor type je bent? Vata (wind/ether), pitta (vuur/water), kapha (water/aarde)? Aan de hand van deze test gaan we bekijken welke productlijn bij je past en onderga je de bij jou passende behandeling van top tot teen (hoofd/gezicht/decolleté, nek/schouders, handen en benen/voeten). De behandeling wordt afgesloten met een klankritueel en een kopje heerlijk geurende kruidenthee. 90 minuten.

LakShmi Anti-Age Ritual

Een voedende behandeling voor je gezicht/hoofd/nekschouders/decolleté/ armen/handen/voeten gericht op vertraging van het ouder worden. Werkt als een  natuurlijke mini-facelift! Je kunt deze behandeling ook inzetten voor routinematig onderhoud. 90 minuten.

LakShmi Pada Spa Ritual 

Een behandeling die met name gericht is op je benen en voeten, ook wel onze werkorganen die we al gauw verwaarlozen! Erg geschikt als je vaak lang moet staan, opgezwollen benen/voeten of andere problemen hebt. Let op: dit is geen pedicurebehandeling! Ook als je wat aarding zoekt zal deze behandeling perfect voor je zijn. 90 minuten.

LakShmi Detox Spa Ritual

Een behandeling van het gehele lichaam gericht op anticellulite, lymfedrainage, afvallen, versteviging  en ondersteuning voor extra afvoer van toxines in het lichaam. Je lichaam krijgt een grondige scrub, een pakking en voedende crèmes/rijke oliën . Daarnaast ga je ook in de speciale svedana (stoomcabine). 90 minuten.

LakShmi Sensorial Ritual

Een behandeling dat zich specifiek richt op herstel van je energie. Er wordt gebruikt gemaakt van gemmotherapie (edelstenen), klank- en aromatherapie. 60 minuten.