Open Huis 26 september 2020

Om ons 15-jarig jubileum begin dit jaar en de verhuizing naar een nieuwe locatie in Groningen officieel te vieren, houden we op zaterdag 26 september aanstaande van 10.00 tot 16.00 uur een unieke maar licht aangepaste Open Huis die geheel volgens de huidige RIVM-richtlijnen wordt georganiseerd.

Dit betekent dat we hooguit 6 mensen per keer in het gebouw mogen toelaten.

Hoe doen we dit?

Wanneer je je aanmeldt krijg je alle informatie via de mail toegestuurd. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen of grieperig zijn meld je dan tijdig af, zo kunnen anderen die dat graag willen wél naar binnen! Je kunt helaas niet zonder registratie toegang krijgen tot ons gebouw.

Voor wie is deze dag?

  • Als je een trouwe client van ons bent, het leuk vindt om dit heugelijke feit samen met ons te vieren en alvast een kijkje wilt nemen op de nieuwe locatie
  • Als je geïnteresseerd bent en gebruik wilt maken van de speciale actie op alleen deze dag: een korte kennismakingsbehandeling (gezichtsmassage/voetmassage/nek-schoudermassage) van 15 minuten voor 10 euro
  • Als je meer wilt weten over de Ayurveda, massage, huidverzorging of yoga en gratis advies wilt op dit gebied.
  • Als je geïnteresseerd bent in ons aanbod, een kijkje wilt nemen op de nieuwe locatie, en je alvast een afspraak wil inplannen.

Je bent van harte welkom!

Meld je gauw aan via deze link:

www.ayurvedainstituut.com/contact