Praktijk geopend tijdens lockdown

BELANGRIJKE CORONA UPDATE!  

Graag willen we je laten weten dat we vooralsnog tijdelijk groen licht hebben gekregen vanuit de beroepsvereniging BATC om onze praktijkwerkzaamheden voort te zetten. We gaan er vanuit dat deze (zij het in beperkte mate) zal blijven. Ook andere beroepsverenigingen (oa. CAT) doen hun uiterste best om officieel erkende paramedische therapeuten aan het werk te laten .

Uit jarenlange ervaring weten we dat complementair paramedische zorgverlener positief kunnen ondersteunen in een reguliere zorg die juist nu extra belast is en ontlast dient te worden. De vorige twee lock-downs tonen aan dat er vooral een sterke stijging is in depressie, stress, eenzaamheid en lichamelijke (vaak onverklaarbare) klachten. Klachten die wij als zorgverlener in het complementaire veld deels kunnen ondervangen.

De veiligheid, huidige restricties en voorwaarden (zoals 1,5 meter afstand en mondkapjes dragen) dienen daarbij gewaarborgd zijn. Hieraan kunnen wij gehoor geven. Daarnaast gaat het om medisch verantwoorde behandelingen die onder de zorgverzekeringswet vallen. Wanneer je een afspraak bij ons inboekt zullen we persoonlijk contact met je opnemen om een aantal vragen te beantwoorden. We hopen op je begrip daarvoor!

Ayurvedische consulten vinden plaats op veilige afstand in dezelfde ruimte, telefonisch of via beeldbellen. Bij de laatste twee geldt dat je vooraf aan de afspraak het bedrag aan ons over dient te maken.

In onze ruime hal vind je bij binnenkomst een overzicht van de voorwaarden voor behandeling, we zullen dan nogmaals ter bevestiging vragen of je akkoord gaat.  Vanzelfsprekend plannen we de afspraken zo in dat je niet in contact komt met andere cliënten.

Zodra we weer nieuws hebben met betrekking tot de werkzaamheden laten we dit zo spoedig mogelijk weten via nieuwsbrief, website en Facebookpagina!