Actueel

Tariefswijzigingen vanaf februari 2021

Vanaf februari 2021 voeren we sinds jaren weer wijzigingen  in de bestaande tarieven door. Dit heeft te maken met een stijging in de algemene kosten en een terugkeer naar de heffing van belasting (btw) op al onze diensten en producten.

Wat betekent dit voor onze cliënten?  

De verhoging geldt voornamelijk voor onze therapeutische behandelingen/consulten. We hanteren één standaard tarief inclusief btw per behandeling/consult van een half uur. Wanneer je aanvullend bent verzekerd kun je de nota’s blijven indienen bij de zorgverzekeraar, de btw heeft geen gevolgen voor je vergoeding.

Ben je een ondernemer / onderneming? 

Dan kan het gunstig zijn omdat je de btw in mindering kunt brengen. Je bent hiermee tevens voordeliger uit dan voorheen. Supervisie en het volgen van een training, opleiding of workshop bij ons kan aantrekkelijk zijn. We verzorgen tevens in overleg arrangementen of behandelingen binnen een bedrijf of op locatie. Wanneer je geïnteresseerd bent in dit laatste kun je via email contact met ons opnemen.

Ben je een regelmatig terugkerende cliënt(e)? 

Voor onze trouwe cliënten maken we een uitzondering op de regel. Je betaalt hetzelfde tarief als voorheen en we stellen de verhoging uit tot eind juni 2021.