workshops

Bij het Ayurveda Instituut zijn er ook mogelijkheden ter inspiratie en verrijking aan je leven. Het draagt bij tot meer geluk in ons leven.

Een overzicht van alle ingeplande trainingen, workshops etc. vind je in de agenda.

Kennismaking met Ayurvedische Massage

Neem een kijkje in de wereld van Ayurveda en massage met deze unieke workshop waarbij de bekendste vormen van Ayurvedische massage aan bod komen. Wil je na deze workshop meer leren? Volg dan onze opleiding!

Workshop Ayurvedische hoofdmassage

Ons hoofd is het meest essentiële deel van ons lichaam van waaruit ons gehele systeem zoals centraal zenuwstelsel en zintuigen wordt gereguleerd. Een massage zorgt ervoor dat we weer bewust worden van onze eigen gevoelsbeleving in lichaam en geest. Aandacht voor de hoofdhuid en het haar zijn bijkomende aspecten die onderdeel zijn van goede zelfzorg. De Ayurvedische hoofdmassage (ook wel: Indian head massage of chiampi) onderscheidt zich door haar technieken en gebruik van specifieke oliën. In deze workshop ga je op elkaar oefenen. Naast het hoofd schenken we tevens aandacht aan het nekschoudergebied en aan het gezicht.

Workshop Ayurvedisch koken

Koken in balans met de natuurelementen. Een leuke workshop waarbij plezier voorop staat. Het evenement wordt gehouden op onze locatie in Winschoten.

Workshop Ayurvedische voetreflexologie

Ben je al bekend met voetmassages of voetreflexologie? Dan kan een Ayurvedische integratie een leuke toevoeging zijn. Het geeft een andere dimensie aan dat wat je ooit hebt geleerd. In deze workshop oefenen we op elkaar en je ontvangt daarnaast een uitgebreide werkmap waarin je alles kunt teruglezen.