disclaimer

Algemene voorwaarden

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, Het Ayurveda Instituut is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten.

Met het maken van een afspraak voor een consult, behandeling of aanmelding van een training, cursus of workshop via e-mail of telefoon verbindt u zich automatisch met de geldende algemene voorwaarden van Het Ayurveda Instituut. Deze kunt u bij ons opvragen.

Bij het niet nakomen of niet tijdig afmelden (24 uur van tevoren) van een geplande afspraak zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Wanneer u ontevreden bent om één of andere reden dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Klacht- en Tuchtrechtcommissie via de aangesloten beroepsverenigingen.

Privacy policy

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en worden niet afgestaan aan derden. Ze worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief of acties die georganiseerd worden vanuit Het Ayurveda Instituut. Indien u uit onze database verwijderd wilt worden, laat het ons dan weten via e-mail.

Indien u cliënt(e) bij ons bent, behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk en worden deze alleen gebruikt binnen de praktijk.

Zie ook onze uitgebreide privacyverklaring.

Copyright

Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.