Actueel

Actie van de maand

Elke maand hebben we nieuwe unieke arrangementen tegen  een vast aantrekkelijk tarief van 79 euro per persoon. Ter kennismaking met ons brede behandelaanbod , puur als cadeau voor jezelf of (samen met) iemand anders.

Standaard dien je je slippers, een badlaken en 2 handdoeken mee te brengen.

Je kunt via ons online boekingssysteem een boeking maken, en meteen afrekenen. Kom je er niet uit dan kun je ook via de contactpagina contact met ons opnemen.

JANUARI

Full Body Detox

Dit is een combinatiebehandeling waarbij wordt gescrubd met speciale zijden handschoenen (garshan), een oliemassage wordt gegeven en daarna een modderpakking op je lichaam wordt aangebracht. Ter afsluiting ga je in de speciale swedana stoomcabine om alle werkzame stoffen beter in je huid te laten opnemen. Ook in duo-uitvoering (voor 2 personen tegelijk) te boeken.

ayurveda detox I anti-cellulite I ontspanning I revitaliserend

FEBRUARI

All You Need Is Love

Februari is de maand van de Liefde. Wie is jouw Valentijn? Dit arrangement start met een heerlijk geurende voetenbad en een “liefdes”drankje. Daarna volgt een ontspanningsmassage (van rug, nek, schouders en achterkant van de benen) met warme olie en een (deel)pakking met pure cacao.

ontspanning voor lichaam en geest I mineraalrijk I verzorgend I voedend

MAART

Mini Spa Arrangement Detox

Heb je behoefte aan een vorm van reiniging? Dan is dit arrangement wellicht een aanrader. Er wordt gebruik gemaakt van bepaalde mineralen bv magnesium welke essentieel is voor oa het spierstelsel en het afvoeren van afvalstoffen en Ayurvedische herbomineral kruiden. We maken in dit arrangement gebruik van voetenbaden, activerende deelmassages en -pakkingen.

detox I activerende massage I mineralen I magnesium

APRIL

Let’s Celebrate!

Lente is in aantocht! Tijd om je gezicht/hoofd en voeten een oppepper te geven met de ‘lotus’ behandeling van het bio eco cosmetische merk LakShmi. Tijdens het voetenbad en een kruidenthee leggen we je uit wat Ayurveda is en maken we een diagnose van je (huid)type. In het arrangement zitten een geur- en klankbeleving, nek- en voetmassage, gezichtsreiniging, -massage met olie, -masker, – tonifiering en voeding/bescherming met (dag)crème.

bio eco cosmetica I aromatherapie I hoofd, nek, gezicht, voeten I uplifting I nieuwe start

MEI

Mini Spa Arrangement Ayurveda

Een eerste kennismaking met Ayurveda in combinatie met aromatherapie. Wat voor type ben je? Aan de hand van de ‘diagnose’ stemmen we de behandeling op jouw persoonlijke constitutie en omstandigheid af. Het arrangement bestaat uit een voetenbad, Ayurvedische massage met warme olie (achterzijde lichaam) , geurbeleving en ontspannende hoofd-/gezichtsmassage.

ayurveda I aromatherapie I ontspanning en revitalisering afgestemd op constitutie

JUNI

Enchanting Hammam

Dit is een salonvariant op de authentieke hammam zoals we die in landen als Marokko en Turkije kennen. Je start met een voetenbad als voorbereiding op de daarop volgende behandelingen (stoombad, lichaamsscrub, -massage en -pakking). Je wordt omringd door kruidige en sensuele geuren die je terugbrengen naar de duizend-en-één nacht verhalen. Ter afsluiting ontvang je verse muntthee met iets zoets.

hammam I wellness detox I aromatherapie I sauna I ontspanning

JULI

Enchanting Hammam

Dit is een salonvariant op de authentieke hammam rituelen zoals we die in landen als Marokko en Turkije kennen. Je start met een voetenbad als voorbereiding op de daarop volgende behandelingen (stoombad, lichaamsscrub, -massage en -pakking). Je wordt omringd door kruidige en sensuele geuren die je terugbrengen naar de duizend-en-één nacht verhalen. Ter afsluiting ontvang je verse muntthee met iets zoets.

hammam I wellness detox I aromatherapie I sauna I ontspanning

AUGUSTUS

Ode aan Thalassa

Thalassa is de Griekse godin van de Middellandse Zee. Als mens zijn we sinds mensenheugenis verbonden met de zee. Zij bevat belangrijke mineralen die het lichaam nodig heeft. Dit arrangement bestaat uit een combinatie van voetenbad, lichaamsscrub (massage) en -pakking van ingrediënten uit de zee zoals zeezout en algen.

thalassotherapie I mineraalrijk I herstellend en voedend

SEPTEMBER

Meer energie

Een arrangement waarbij de belangrijkste marmapunten (Ayurvedische energiezones) op de voeten, buik, het hart en het hoofd worden behandeld. Er wordt afwisselend gebruik gemaakt van massage met warme olie en een schaaltje (de zgn kaash, legering van koper en tin) die een positieve werking hebben op de regulatie van energie.

marmatherapie I energie reguleren I ontspanning

OKTOBER

Indian Summer

We ontkomen er de laatste jaren niet aan…de nazomers worden steeds langer en zwoeler. Waan je in India. Traditioneel worden vooraf aan de behandeling eerst de voeten gereinigd en ontvang je zittend een Indiase hoofdmassage met olie. Daarna krijg je een Ayurvedische lichaamsmassage (hele lichaam met uitzondering van romp voorkant) met warme kruidenolie afgestemd op jouw constitutie/omstandigheid.

india I authentieke ayurveda I abhyanga I ontspanning of revitalisering afhankelijk van constitutie

NOVEMBER

Relax & Reflex

Voel jij je ook gauw down, die melancholie, of de mentale druk? Deze tijd van het jaar vraagt extra aandacht voor dat wat er aan de binnenkant bij je speelt. Terug naar de aarde. Neem de tijd, relax… Het arrangement bestaat uit een voetenbad, een voetreflexmassage en een ontspannende drukpuntmassage van de belangrijkste reflexpunten op het hoofd.

reflexologie I ontspanning

DECEMBER

Mindful het nieuwe jaar in

Sta stil bij lichaamsbewustzijn. Start met een ademhalingssessie en scan van het lichaam en ontvang daarna een massage van de achterkant van het lichaam (rug en benen). Ter afsluiting is er nog een massage van decolleté, schouders en het hoofd.

mindfulness I bewustzijn I ademhaling I massage I ontspanning