Actueel

Actie van de maand

We bieden elke maand speciale arrangementen tegen  een vast aantrekkelijk tarief van 59,99 euro per persoon. Hieronder zie je in welke maand welke behandeling wordt aangeboden.

Standaard dien je je slippers, een badlaken en 2 handdoeken mee te brengen.

Je kunt via ons online boekingssysteem een boeking maken, en meteen afrekenen. Kom je er niet uit dan kun je ook via de contactpagina contact met ons opnemen.

Januari

Full Body Detox

We hebben de decemberactie verlengd! Met dit unieke detox-arrangement kun jij schoon en relaxed het nieuwe jaar in door je lichaam een handje te helpen om het te reinigen en te voeden. De ruwe zijden handschoenen (garshan) bereiden de huid voor op de bestanddelen die daarna op je huid worden gebracht. Ze zorgt tevens voor extra bloeddoorstroming. Als alternatief gebruiken we speciale scrub uit de Garshan lijn van LakShmi. Daarna volgen een oliemassage en een superzachte fango (= vulkanische modder) pakking. Ter afsluiting ga je in de svedana, de flexibele stoomcabine die alleen over je lichaam wordt gezet. Je hoofd blijf dus koel. Zo kan je lichaam tijdens de aangename warmte de waardevolle oliën en mineralen nog eens extra opnemen en ontspannen. Na de behandeling wordt alles weer rustig afgenomen met warme kompressen en voeden we de huid als extra bij met een speciale body-crème.

Februari

All you need is Love

Een arrangement welke je ook met z’n tweeën kunt ondergaan! Februari is de maand van de Liefde, daarom hebben we een arrangement samengesteld waarbij alle zintuigen worden gestreeld. Het arrangement bestaat oa. uit een massage (rug, nek en schouders, hoofd, decolleté en voeten), een voetenbad en een chocoladepakking. Ter afsluiting hebben we nog een verrassing voor je!

Maart

Energiek & Fit

Rondom de overgang van winter naar voorjaar ervaren we vaak een gevoel van zwaarte. Dit kan zich uiten in klachten als vermoeidheid, vasthouden van vocht en slijmvorming in het lichaam. Tijd dus om te reinigen en je lichaam voor te bereiden op het nieuwe seizoen, op gezonde groei. Kijk eens naar die boom vlakbij je huis! Het arrangement bestaat uit een droge massage (Udvartana) waarbij poeder (dit kan meel zijn, of kruidenpoeder) wordt gebruikt. Afhankelijk van de constitutie kan de behandeling zo worden aangepast dat het massagebestanddeel door middel van toevoeging van olie een emulsie wordt. Ter afsluiting ga je in de sauna en daarna nemen we alles af met warme kompressen.

April

Ode aan Thalassa

Thalasso komt van ‘Thalassa‘, de zeegodin uit de Griekse mythologie. Ook wel bekend als de moeder van alle leven in zee. In feite wordt hiermee de Middellandse Zee bedoeld en daarom is dit arrangement een ode aan deze historierijke zee. Rondom deze zee werden dan ook de eerste kuuroorden ter wereld gebouwd. Zeewater is identiek aan de samenstelling van onze lichaamsvloeistoffen. De pure noodzaak van zout voor ons lichaam benadrukt Pythagoras ” Zout wordt geboren uit de puurste ouders: de zon en de zee”. Het lichaam neemt sporenelementen op van onder andere magnesium, calcium, natrium en mineralen op en tegelijkertijd voert het afvalstoffen en onzuiverheden af. Dit arrangement bevat een voetenbad, scrub, pakking en massage met diverse bestanddelen uit de zee. Dit arrangement kun je ook met z’n tweeën ondergaan.

Mei

Padma

Padma is de heilige lotus of Indische lotus (Nelumbo nucifera) . Deze waterplant heeft roze bloemen en een vrucht in de vorm van een doorgesneden gele kegel. Vanwege haar oorsprong, unieke vorm en zelfreinigend vermogen wordt zij dan ook als symbool binnen het Hindoeïsme en boeddhisme gezien van zuiverheid en kracht. Zij wordt aanbeden via de godin Lakshmi die voor schoonheid, rijkdom en zuiverheid staat. De naam Padma is ook verbonden met de heilige voeten van Lord Krishna. Het arrangement start met een voetenbad, scrub van de voeten, voetmassage en een voetpakking. Daarna volgt een scrub, massage en pakking van de handen. En als afsluiting onderga je een beautybehandeling van hoofd, nek en decolleté met producten uit de range van LakShmi afgestemd op jouw huid. Je kunt dit arrangement in overleg vooraf uitbreiden met overige cosmetische behandelingen (bv speciale dieptereiniging, verven, harsen, epileren). Dit arrangement kun je ook met z’n tweeën (in overleg met ons) ondergaan.

Juni

Padma

Wij verlengen dit arrangement in de zomermaanden.

Juli

Padma

Wij verlengen dit arrangement in de zomermaanden.

Augustus

Enchanting hammam

De schoolvakantie is achter de rug en de zomer loopt ten einde… je blote huid die onder invloed van de hete zon, zee en wind veel heeft moeten verduren vraagt om een grondige scrub en goede voorbereiding om het nieuwe seizoen, de herfst, te trotseren. Dit arrangement bevat de basisprincipes van de traditionele hammam zoals stoombad, lichaamsscrub en -pakking (afdouchen niet nodig). En al helemaal lekker: de betoverende bloemige geuren zorgen ervoor dat je weer helemaal terug bent in vakantiesferen. Dit arrangement kun je ook boeken in duo-uitvoering (2 personen tegelijk).

September

Feet & Hands

We staan er niet zo gauw bij stil maar onze werkorganen (benen en armen) zijn continu in de weer. Ook in deze gebieden stapelen spanning en afvalstoffen zich op waardoor we klachten krijgen als stijfheid, zenuwpijn, krampen, zwellingen, verhardingen, te koude of te hete handen/voeten. In dit arrangement krijgen ze weer aandacht door middel van baden, scrubben, warme kompressen, masseren en aandacht geven aan de nagels. Nb. we zijn geen pedicure; wanneer wij constateren dat er sprake is van voetschimmel of kalknagel kunnen wij helaas de voeten niet behandelen en stellen we een alternatief voor (optie: gezichtsmassage of massage van de benen). In overleg is een duo-behandeling mogelijk.

Oktober

Indian Summer

Dit arrangement staat in het teken van India. Je maakt kennis met de Indiase hoofdmassage (welke tevens bestaat uit een gezicht-, nek en schoudermassage) en de unieke voetmassage met het kaash schaaltje. Daarnaast laten we je een drankje en hapje proeven uit de Indiase/Ayurvedische keuken om heerlijk te chillen. Dit arrangement is er ook in een duo-uitvoering. Let op: alleen op zaterdag en zondag.

November

Ayurveda Wellness Combi Kennismakingsarrangement

Als je nog niet zo bekend bent met de Ayurveda dan is dit arrangement een mooie kennismaking om het te ervaren. Wat zit er in het arrangement? Een korte introductie over de Ayurveda, en een abhyanga oliemassage van het lichaam volledig afgestemd op jouw constitutie. Je kunt vooraf doorgeven voor welke extra optie je gaat: een hoofdmassage, sauna of hoofdbegieting. Ook in duo-uitvoering (voor 2 personen tegelijk) te boeken.

December

Full Body Detox

Dit is een combinatiebehandeling waarbij wordt gescrubd met speciale zijden handschoenen (garshan), een oliemassage wordt gegeven en daarna een modderpakking op je lichaam wordt aangebracht. Ter afsluiting ga je in de speciale swedana stoomcabine om alle werkzame stoffen beter in je huid te laten opnemen. Ook in duo-uitvoering (voor 2 personen tegelijk) te boeken.