Actie van de maand

Vanaf het nieuwe jaar bieden we elke maand speciale arrangementen tegen  een vast aantrekkelijk tarief van 59,99 euro per persoon. Hieronder zie je in welke maand welke behandeling wordt aangeboden.

Standaard dien je je slippers, een badlaken en 2 handdoeken mee te brengen.

Je kunt via ons online boekingssysteem een boeking maken, en meteen afrekenen. Kom je er niet uit dan kun je ook via de contactpagina contact met ons opnemen.

  • Januari

Full body detox arrangement – 90 minuten 

Start het jaar met een reinigingsritueel, om je lichaam en geest als herboren te laten voelen. Combinatiebehandeling van een scrub met zeezout of zijden handschoen (garshan), oliemassage, modderpakking en stoomcabine (swedana).  Deze behandeling kan ook in overleg uitgevoerd worden als duo-behandeling (2 personen tegelijk).

  • Februari

Cacao arrangement – 90 minuten

Cacao bezit krachtige ingrediënten als mineralen (bv. magnesium) en antioxidanten, en heeft een beschermend effect op hart- en vaatziekten. Combinatiebehandeling van een voetenbad, massage en cacaopakking. Ter afsluiting ontvang je een heerlijk kopje herbal cacao drankje. Deze behandeling kan ook in overleg uitgevoerd worden als duo-behandeling (2 personen tegelijk).

  • Maart

Boost Je Immuunsysteem arrangement – 90 minuten

De behandeling is gericht op ondersteuning in herstel na ziekte, bv Corona of griep. Je kunt deze behandeling ook preventief inzetten als hulpmiddel om je immuunsysteem een opkikker te geven. Combinatiebehandeling van een voetenbad, geurbeleving van reinigende en verfrissende natuurlijke aroma’s, massage van voeten, rug, nek, hoofd, schouders, decolleté met geurig aromatische oliën.  Deze behandeling kan ook in overleg uitgevoerd worden als duo-behandeling (2 personen tegelijk).