Actueel

Actie van de maand

We bieden elke maand speciale arrangementen tegen  een vast aantrekkelijk tarief van 59,99 euro per persoon. Hieronder zie je in welke maand welke behandeling wordt aangeboden.

Standaard dien je je slippers, een badlaken en 2 handdoeken mee te brengen.

Je kunt via ons online boekingssysteem een boeking maken, en meteen afrekenen. Kom je er niet uit dan kun je ook via de contactpagina contact met ons opnemen.

Augustus

Enchanting hammam

De schoolvakantie is achter de rug en de zomer loopt ten einde… je blote huid die onder invloed van de hete zon, zee en wind veel heeft moeten verduren vraagt om een grondige scrub en goede voorbereiding om het nieuwe seizoen, de herfst, te trotseren. Dit arrangement bevat de basisprincipes van de traditionele hammam zoals stoombad, lichaamsscrub en -pakking (afdouchen niet nodig). En al helemaal lekker: de betoverende bloemige geuren zorgen ervoor dat je weer helemaal terug bent in vakantiesferen. Dit arrangement kun je ook boeken in duo-uitvoering (2 personen tegelijk).

September

Feet & Hands

We staan er niet zo gauw bij stil maar onze werkorganen (benen en armen) zijn continu in de weer. Ook in deze gebieden stapelen spanning en afvalstoffen zich op waardoor we klachten krijgen als stijfheid, zenuwpijn, krampen, zwellingen, verhardingen, te koude of te hete handen/voeten. In dit arrangement krijgen ze weer aandacht door middel van baden, scrubben, warme kompressen, masseren en aandacht geven aan de nagels. Nb. we zijn geen pedicure; wanneer wij constateren dat er sprake is van voetschimmel of kalknagel kunnen wij helaas de voeten niet behandelen en stellen we een alternatief voor (optie: gezichtsmassage of massage van de benen). In overleg is een duo-behandeling mogelijk.

Oktober

Indian Summer

Dit arrangement staat in het teken van India. Je maakt kennis met de Indiase hoofdmassage (welke tevens bestaat uit een gezicht-, nek en schoudermassage) en de unieke voetmassage met het kaash schaaltje. Daarnaast laten we je een drankje en hapje proeven uit de Indiase/Ayurvedische keuken om heerlijk te chillen. Dit arrangement is er ook in een duo-uitvoering. Let op: alleen op zaterdag en zondag.

November

Ayurveda Wellness Combi Kennismakingsarrangement

Als je nog niet zo bekend bent met de Ayurveda dan is dit arrangement een mooie kennismaking om het te ervaren. Wat zit er in het arrangement? Een korte introductie over de Ayurveda, en een abhyanga oliemassage van het lichaam volledig afgestemd op jouw constitutie. Je kunt vooraf doorgeven voor welke extra optie je gaat: een hoofdmassage, sauna of hoofdbegieting. Ook in duo-uitvoering (voor 2 personen tegelijk) te boeken.

December

Full Body Detox

Dit is een combinatiebehandeling waarbij wordt gescrubd met speciale zijden handschoenen (garshan), een oliemassage wordt gegeven en daarna een modderpakking op je lichaam wordt aangebracht. Ter afsluiting ga je in de speciale swedana stoomcabine om alle werkzame stoffen beter in je huid te laten opnemen. Ook in duo-uitvoering (voor 2 personen tegelijk) te boeken.