Actueel

Freddy de Op-Kikker

Even kennismaken:

Dit is Freddy, de grote Op-Kikker die mensen weer op laat vrolijken! Hij komt zelf net uit het ziekenhuis en weet als geen ander dat extra aandacht en zorg belangrijk is voor iedereen.

Hij staat vanaf december in onze hal op de balie en je kunt bij hem terecht als je zelf of iemand die je kent ontzettend toe is aan een oppepper cq. gratis behandeling. Of wil je iemand in het zonnetje zetten en verrassen omdat hij/zij zoveel inzet toont naar zijn/haar medemens? Freddy geeft je de mogelijkheid voor die extra pluim!

Freddy is oorspronkelijk een spaarkikker voor geld maar omdat geld niet altijd gelukkig maakt wil hij anderen blij maken door het gunnen van een gratis behandeling bij ons instituut. Omdat hij wel wat gulzig kan zijn moet zijn buikje elke eerste van de maand geleegd worden. Dus elke nieuwe maand geeft nieuwe kansen.

Hoe gaat Freddy in zijn werk?

Schrijf je naam, telefoon en e-mailadres op een dun papiertje en beschrijf in het kort de situatie waarom jij (of hij, of zij) dit verdient. Vouw het papiertje goed dubbel en stop hem in de gleuf aan de bovenkant bij zijn kroon. Elke laatste werkdag van de maand zullen wij de briefjes verzamelen en kiezen we er slechts één uit. We nemen contact op met de persoon die op het briefje genoteerd staat. Je kunt als je wilt elke maand meedoen, maar om de loting eerlijk te houden kun je slechts één keer een gratis behandeling of oppepper winnen.

By the way… Freddy blijft natuurlijk kikker en kan veel wensen vervullen, maar omdat hij van keramiek is gaan we er bijna 100% vanuit dat hij niet in een prins zal veranderen als je hem kust!