Introductieweekend Ayurveda & Massage

Vanaf deze zomer bieden wij een aantal keren de gelegenheid om  een uniek introductieweekend te volgen, volledig verzorgd en inclusief overnachting!

Het weekend is een voorproefje van wat je kunt verwachten van de unieke Opleiding Ayurveda Massagetherapeut die we volgend jaar gaan aanbieden. De weekenden zijn toegankelijk voor zowel professionals (met weinig of geen praktische kennis van Ayurveda en/of massage) als voor iedereen die bewuster wil leren leven, en hebben vooral als doel je te inspireren door de eeuwenoude levenswijsheid.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inleiding in de Ayurveda
  • Inleiding in de Massage
  • Ayurveda praktisch leren toepassen
  • Ayurvedisch koken
  • Yoga en meditatie
  • Massage geven en ontvangen

Er is plek voor maximaal 6 personen.

Het weekend staat onder leiding van Franca Ficchi (ayurvedic practitioner, massagetherapeute, yogadocente). Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van Ayurveda en massage weet zij iedereen op enthousiaste wijze te motiveren.

Er is een vaststaand dagprogramma waar je vrijblijvend aan kunt meedoen. De kosten voor het volledige weekend bedragen 295 euro p.p. inclusief btw.

Voor extra informatie/opgave kun je ons het best even een mailtje sturen. Je ontvangt dan een inschrijfformulier en ook meer informatie over het definitieve programma.

Let op! Je bent pas definitief ingeschreven als zowel het inschrijfformulier als de betaling bij ons binnen is (zie ook onze voorwaarden).