Nieuw: Balansmassage

DSC_0122“Love is not a relationship, love is a state of being; it has nothing to do with anybody else.  One is not ‘in love’, one is love. And of course when one is love, one is love. But that is an outcome, a by-product, that is not the source. The source is that one is love.” – Osho

In de loop van ons leven bouwen wij voortdurend vormen van spanning op, van ervaringen die vaak onbewust in ons lichaam achterblijven. Wanneer deze niet op een natuurlijke manier af kan vloeien of verwerkt wordt kunnen er lichamelijke en psychische blokkades ontstaan.

De behandelmethode is een combinatie van westerse lichaamswerk- en massagevormen gecombineerd met oosterse technieken. Het doel is beter loslaten en weer terug in contact met jezelf komen zodat je weer flexibeler en krachtiger in het leven komt te staan.

Balansmassage is een dynamische vorm van lichaamswerk maar gaat net even iets dieper omdat het uitnodigt om het lichaam bewust te laten voelen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau zodat de levensenergie weer vrij kan stromen.  De aanraking kan daarbij afwisselend subtiel en zacht, maar ook diep en stevig zijn. Ook ademhaling en beweging worden gebruikt om op ontspannende wijze terug te komen in ons eigen lijf en weer een innerlijke rust te creëren.

Waarin kan balansmassage ondersteunen?

  • Bij overspannenheid of burn-out
  • Als je niet lekker in je vel zit
  • Bij leren accepteren of omgaan met ziekte/pijn
  • Bij traumaverwerking
  • Voor je persoonlijke ontwikkeling

 

Klik hier om een afspraak met ons te maken.