Actueel

Opening en regelgeving rond Covid-19

Vanaf 11 mei 2020 aanstaande is het geven van behandelingen weer toegestaan! Daar zijn we erg blij mee vooral omdat fysieke aanraking en persoonlijke aandacht essentieel zijn voor zowel onze mentale als lichamelijke gezondheid.  Het gaat hier om individuele behandelingen, dus géén groepsactiviteiten (zoals yogalessen en workshops).

We hebben extra maatregelen getroffen op gebied van hygiene in de praktijk. Er staat o.a. een flacon met ontsmettende handgel klaar die je kunt gebruiken wanneer je dat nodig vindt.

Het langzame heropstarten van de economie gaat gefaseerd en onder strikte regelgeving. Op deze manier beperken we onnodige verspreiding van het Corona-virus. Daarom zul je als je via de mail contact met ons opneemt eerst een standaardprotocol toegestuurd krijgen die je dient te lezen. Hierin vind je de belangrijkste regels hoe we als client en als behandelaar rekening met elkaar kunnen houden (bv. zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand hanteren en begroeten zonder hand schudden). Dit standaardprotocol is opgesteld door instanties en verenigingen uit onze beroepsgroep in samenwerking met het RIVM. Wanneer je bij ons in de praktijk komt zullen we je nog een aantal vragen door middel van een zogenaamde triage-vragenlijst. Pas als alle vragen doorlopen zijn kunnen we de behandeling starten.

Heb je een afspraak? Kom dan ongeveer 10 minuten vóór de afspraak. Neem plaats op de bank/stoel in de hal en vul het formulier in. We werken met vooraf gemaakte afspraken via telefoon, whatsapp, email of via de online agenda.

We proberen ondanks alles weer de oude vertrouwde sfeer neer te zetten. Mocht je nog vragen of tips hebben dan horen we dat natuurlijk graag!