Actueel

Transformeren in nieuwe tijden

2021 was absoluut opnieuw een grillig jaar voor de meeste van ons! Binnen onze onderneming hebben we weer wat aanpassingen moeten maken om binnen de huidige regelgevingen te kunnen blijven werken. Het wordt steeds lastiger ook met betrekking tot zorg, verzekeringen, tweespalt in gezondheid (gevaccineerden en niet-gevaccineerden) en een economie die steeds meer wordt uitgehold.

De laatste twee jaar zijn er duidelijk verschuivingen merkbaar in gedrag en behoefte bij de cliënt. De vraag naar hulp op zowel lichamelijk als mentaal vlak is gigantisch gestegen sinds Covid-19 zijn intrede deed. Er is tevens meer behoefte aan kleinschaligheid en een veilige, vertrouwde plek waar je even jezelf kunt zijn.

We gaan mee met de tijd. Daarom hebben we besloten om voorlopig te blijven focussen op Ayurveda, advies, (therapeutische- en wellness)behandelingen en minder op cursussen en workshops. Deze laatste kunnen nu in onderling overleg doorgaan met kleine groepen en naar wens worden georganiseerd.

Onze wellness afdeling (LakShmi Ayurveda Sensorial Spa) in Groningen is sinds juni dit jaar opgericht en krijgt steeds meer vorm met nieuwe medewerkers en schoonheidsspecialisten in opleiding. Op de locatie in Winschoten blijven we focussen op cliënten/gasten voor meerdaagse individuele (kuur)arrangementen.