Ayurvedische Massage, Kennismaking met

Datum/Tijd
30 januari 2022
10:30 - 16:30

Locatie
Het Ayurveda Instituut

We horen vaak dat er bij onze cliënten nog veel onduidelijkheid bestaat over de term ‘ Ayurvedische massage’. De term omvat een scala aan verschillende soorten en technieken die de moeite waard zijn om verder mee kennis te maken.

Het ochtendprogramma bestaat voor een groot deel uit theorie en een presentatie. In de middag voeren we een aantal behandelvormen verkort uit waarin je zowel de behandeling mag ondergaan als mee mag masseren.

Trainer: Franca Ficchi.

Max. aantal deelnemers: 8.

Tijdsduur: 10.30 – 16.30 uur.

Kosten: 180 euro (incl. btw). Kom je als duo? Dan ontvang je 10% korting!

De workshop is inclusief:

  • drinken, versnaperingen en een Ayurvedische lunch
  • gebruiksmateriaal zoals bv olie en een wegwerpbroekje (als optie kun je extra ondergoed meebrengen)
  • je dient je eigen bad(hand)doeken mee te brengen.

Draag tijdens de workshop gemakkelijke kleding, en houd er rekening mee dat je aan het eind van de dag olie op je huid/haar hebt. Bescherm je hoofd tegen koude en wind. Voor alle duidelijkheid: je bent in een veilige omgeving waarin vertrouwen en professionaliteit hoog aangeschreven staan. Neem tevens schoeisel mee zoals slippers of gemaksschoenen voor binnengebruik. We zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel voortvloeiend uit onzorgvuldig handelen door deelnemer zelf ten tijde van de workshop of daarna. We vragen je ook om gezamenlijk alle attributen op te ruimen en schoon te maken indien nodig.

Inschrijving: via email.

Wil je een bewijs van deelname? Laat het ons weten!