Voetreflexologie, Ayurvedische

Datum/Tijd
26 februari 2022
10:30 - 16:30

Locatie
Het Ayurveda Instituut

We kennen hier in het Westen vooral de moderne voetreflexologie waarin voornamelijk op technische wijze de energiebanen, zones en punten van de systemen in ons lichaam worden behandeld. Binnen de eeuwenoude levenswetenschap Ayurveda vinden we een meer gedetailleerde beschrijving en worden er verbanden gelegd tussen de natuur, de verschillende systemen binnen in ons lichaam en daarbuiten. Een holistische benadering kan een verrijking zijn ter ondersteuning van je gezondheid en in bewustwording van levenswijsheid.  De voeten worden van oudsher in India beschouwd als ‘heilig’ en nemen daarom binnen de massage een belangrijke plek in.

Het ochtendprogramma bestaat voornamelijk uit theorie (oorsprong, achtergrond, Ayurvedische basisprincipes, uitleg over toepassing). Na een korte lunch starten we met het praktische deel waarbij we op elkaar gaan oefenen.

De workshop is een kennismaking met Ayurvedische massage en toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Wil je je verdiepen in de Ayurvedische massage? Dan kun je je aanmelden voor één van de andere workshops of de opleiding.

Trainer: Franca Ficchi

Tijdsduur: 10.30 – 16.30 uur

Kosten: 159 euro (incl. btw). Kom je als duo? Dan ontvang je 10% korting!

Max. aantal deelnemers: 8.

De workshop is inclusief:

  • drinken, versnaperingen en een Ayurvedische lunch
  • alle gebruiksmateriaal
  • je dient je eigen bad(hand)doeken mee te brengen.

Draag tijdens de workshop gemakkelijke kleding. Neem tevens schoeisel mee zoals slippers of gemaksschoenen die je binnen kunt dragen. We zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel voortvloeiend uit onzorgvuldig handelen door deelnemer zelf ten tijde van de workshop of daarna. We vragen je ook om gezamenlijk alle attributen op te ruimen en schoon te maken indien nodig.

Inschrijving: via email.

Wil je een bewijs van deelname? Laat het ons weten!