Body & Mind 21 d-Detox Programma

In januari een Body & Mind Detox Programma van 21 dagen!
di. 8 t/m di. 29 januari 2019

In de eerste week van januari kun je een intake bij ons inplannen, maak nu een afspraak.

Start 2019 met de schoonmaak! Maak er een gewoonte van om jaarlijks je lichaam (en daarmee ook geest) te reinigen. ONTLADEN en weer OPLADEN is de essentie. Je helpt daarmee de algehele gezondheid op een verantwoorde manier te ondersteunen.

Het doe-het-zelf detoxprogramma – dat onder leiding staat van Franca Ficchi (Het Ayurveda Instituut) en Yvonne Coppens (Yyoga)- biedt je een volledige, gestructureerde vorm van kuren met behandelingen, technieken en wijsheden uit de wereld van Yoga en Ayurveda. Je kunt onder begeleiding op verantwoorde, ontspannen en plezierige manier ‘licht’ detoxen. We sturen je dagelijks inspirerende tips, voedingsadviezen en informatie via mail, app of sms.  Het enige wat we van je vragen is een bepaalde mate van zelfdiscipline, de noodzaak voor goede zorg naar jezelf toe.

Wil je meedoen? In de eerste week van januari 2019 kun je bij ons een intake/consult van 45 minuten inplannen. Je kunt je aanmelden via de mail of ons bellen voor een afspraak. Bij de intake ontvang je een overzicht van het programma en daarop geef je aan waar je aan mee wilt doen. Doe je aan alle onderdelen mee dan betaal je slechts 235 euro!