Over ons

Gezondheid volgens de Ayurveda: Lichaam, Geest en Ziel in Balans

Het Ayurveda Instituut is sinds haar oprichting begin 2000 uitgegroeid tot een volwaardig en uniek centrum met als basis Ayurveda, yoga/meditatie en massage. Het biedt een breed aanbod aan therapeutische behandelingen, wellness tot inspirerende reizen aan toe.

Team

franca profielFranca Ficchi (Ayurvedic Practitioner, massagetherapeute, docente yoga&meditatie). Oprichter en inspirator achter het instituut met een aparte afdeling voor natuurgeneeskundige behandelingen. Volgde o.a. opleidingen bij Eisra in Den Haag, Dutch Bodywork Academy en Hara Yoga Opleiding in Groningen. Daarnaast was zij vele jaren werkzaam bij een groot kuuroord (thalasso- en aromatherapie). Met  alweer 20 jaar ervaring is Franca inmiddels expert in zowel de Ayurveda als massage en geeft zij met veel passie trainingen, demonstraties en workshops.

Lid van de BATC, ANVAG en RBCZ.
S.C.A.G. geregistreerd.

www.francaficchi.nl

 Ter ondersteuning werkt Franca geregeld samen met zowel Nederlandse als buitenlandse collega’s uit diverse disciplines die haar geregeld ondersteunen in de diverse activiteiten binnen het instituut.

 

We werken samen met o.a. de volgende praktijken en collega’s:

Yyoga

Hart & Handen

Josienna Davidse

Linda Rood

 

Comments are closed.