Veelgestelde vragen

Hoe verloopt een eerste afspraak?

Een behandeling duurt 50 minuten. Bij de eerste afspraak vindt er een korte intake plaats. Op grond van het intakegesprek wordt er (in overleg met u) een behandelplan vastgesteld.

Waar moet ik rekening mee houden bij een behandeling?

Breng een eigen badhanddoek en een kleine handdoek mee. Let er ook op dat u na een behandeling symptomen kunnen optreden, bv licht in het hoofd, suf gevoel, ‘van de wereld’ zijn, vermoeidheid, pijn. Dit zijn normale reacties die binnen een paar uur tot een dag verdwenen zijn. U krijgt voldoende tijd om weer bij te komen vóórdat u weer vertrekt. Let ook op de kleding die u aanheeft: draag geen kwetsbare kleding die niet tegen olie kan.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt normaliter 50 minuten. Kortere behandelingen (25 minuten) zijn mogelijk, maar uit ervaring weten we dat ze pas effectief worden als u deze in een reeks op regelmatige basis ondergaat.

Wat kost een behandeling?

Een behandeling van 50 minuten kost 65 euro, een behandeling van 30 minuten 35 euro. Soms kan het voorkomen dat de totale behandeling iets langer duurt waardoor het tarief ietsje hoger kan uitvallen.

Hoe snel is het effect van een behandeling?

Vaak is er na één behandeling al resultaat behaald, met name op het ontspanningsvlak. Een reeks van 5 behandelingen op regelmatige basis is aan te raden om een effectief resultaat te behalen bij klachten.

Hoe kan ik afrekenen?

U kunt contant betalen of met pin afrekenen. Wanneer u al wat langer cliënt bij ons bent en op regelmatige basis langskomt is overmaken op rekening ook mogelijk.

Afzeggen

Wij hanteren een beleid van minimaal 24 uur van tevoren afzeggen (via e-mail, app of telefoon), anders zijn we genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Ik ben zwanger, mag ik dan een behandeling ondergaan?

U kunt bij ons een afspraak maken wanneer u minimaal 12 weken zwanger bent. In de laatste weken vóór de bevalling is alleen een voetreflexbehandeling aan te raden.

Ik heb kanker, mag ik dan een behandeling ondergaan?

In overleg met uw behandelend arts of vaste behandelaar kunt u een behandeling ondergaan. Een voetreflexbehandeling is aan te raden tenzij anders wordt geadviseerd.

Hoe kan ik een afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via e-mail, telefoon of WhatsApp (zie ‘Contact’).

Ik ben aanvullend verzekerd, wordt de behandeling ook vergoed?

Wij adviseren u om altijd vooraf even te informeren bij uw zorgverzekeraar. Helaas kunnen wij geen garanties geven bij vergoedingen. Breng bij een eerste afspraak altijd uw zorgpas mee zodat we alle gegevens voor een declaratieformulier kunnen opmaken.