Ayuryoga: De wijsheid uit Ayurveda en yoga samen

AYURYOGA

Ayuryoga is een combinatie van yoga, meditatie en Ayurvedische wijsheid. Het richt zich op het unieke individu en de vijf natuurelementen. Ayuryoga is elke keer weer anders, in zowel lesinhoud als in het ervaren.

Ayurveda is ‘levenswijsheid‘, Yoga is ‘verbinding‘.  Het zorgt voor verbinding in alle facetten van het levensbewustzijn. Het houdt je zowel jong, soepel, gezond, energiek als ontspannen in lichaam en geest.

De lessen worden in kleine groepen gegeven, zodat persoonlijke begeleiding gewaarborgd is.

Zie agenda voor het lesaanbod.

AYURYOGA CONSULT

Een Ayuryoga consult is individuele yogatherapie en is bij uitstek een (zelf)hulpmiddel om lichamelijke en psychische klachten aan te pakken. Het bestaat uit op maat gesneden ondersteuning in yogahoudingen en meditatieoefeningen. Voor de effectiviteit raden we je aan een reeks van 5 wekelijkse  consulten in te plannen.

MEDITATIE

Meditatie is een manier om bewustzijn te verhogen en je weer in harmonie (vrede) met jezelf te brengen. Het brengt je in contact met je innerlijke stilte.  Door stilte bewust te ervaren gaan er andere lagen van je ‘zijn’ open, waardoor er uit onrust, vasthouden en pijn meer plaats komt voor verdieping en rust. Meditatie werkt effectief bij o.a. stress, burnout en slapeloosheid maar werkt in het algemeen zeer goed als vast onderdeel binnen je dagroutine.